Srpen 2015

0.01 Photo of the Month | 2015

31. srpna 2015 v 20:45 | Chloe |  Photo of the Month

A je tu první hlasování Photo of the Month, dlouho jsem se rozhodovala jaké fotky mám vybrat, ale nakonec jsem zvolila tyhle 4 osobní fotky z instagramu, žádné outfity se mi vybírat nechtěli, ale myslím že to bude příště. Mě osobně se líbí asi nejvíce první fotka, ale všechny jsou dokonalé! :D Jinak připomínám že se můžete zapsat do affiliates.

HLASUJTE POD ČLÁNKEM V ANKETĚ.


Crystal Reed new photo from old photoshoot

31. srpna 2015 v 19:12 | Chloe |  gallery updates

Objevila se nová fotka ze starého photoshootu Crystal. K tomuhle není co napsat, jen asi to, že jsem úplně zapomněla doplnit všechny photoshooty a abych řekla pravdu moc se mi do toho nechce. (Zdroj odkud jsem fotku stáhla opět máte na fotce)

9SRbhTds

Crystal Reed attends ‘The Gift’ Sydney Premiere

31. srpna 2015 v 14:36 | Chloe |  Crystal Reed » Appearances

24. sprna se Crystal objevila na premiéře 'The Gift' v Cinemas George Street, Sydney. Na sobě měla jednoduchý tmavý overál "Bec & Bridge Fall 2015", který se mi stašně líbí, ta barva je úžasná. Líčení neměla vůbec výrazné, což je super :) Na fotkách můžete vidět i jejího snoubence Darrena.

HklNpeiy 3aXqH24s TMlMb2Us mDewtUi0

layout version 01

31. srpna 2015 v 13:53 | Chloe |  Past layouts
from: Bea (redesign.blog.cz) | since: 30. sprna 2015 | to: 19. září 2015

A je tu nastaven první layout na tomto blogu. Když jsem ho poprvé uviděla, neměla jsem slov. Bea tvoří strašně nádherné layouty a tenhle se jí opět znovu povedl, je dokonalý a mám z něj strašně velkou radost! :) Kombinace barev je úžasná a ta velká fotka s Crystal tam krásně ladí, tak co na něj říkáte vy?

Wanna be Affiliates?

30. srpna 2015 v 16:11 | Chloe

Myslím, že všichni víte o co jde, pokud by jste měli zájem stačí vyplnit do komentáře tyto body:

001 Blog + přezdívka
002 O čem máš blog?
003 Koho na ikonku? (1 celebritu)

Pro ty, kdo by chtěl být v Teen Wolf family (samozřejmě pokud máš blog o herci ze seriálu Teen Wolf), můžete vyplnit to samé, jen k tomu dopište že by jste tam chtěli být :)

png by: andiegraphic.blog.cz



Site

26. srpna 2015 v 21:28 | Chloe

001 Past Layouts | předchozí layouty

002 Informations | informace ohledně blogu

003 Toplist | návštěvnost blogu

004 Photo of the Month | fotka měsíce
#1 VOTE

» Quotes

26. srpna 2015 v 21:19 | Chloe

001 " I started to be much happier in my relationships when I realized that I can only control myself. That way, you don't worry about people and don't waste your time thinking "What if he cheats on me?" you can't control that. "

002 " I'm not interested in fame at all. "

003 " I don't care if people know who I am or if I make a ton of money, I just love my work so much. "

004 " I went to prom with my boyfriend, but after the dance he left me at a party all by myself, it was awful! "

005 " I loved rollerskating when I was younger. "


» Facts 001

26. srpna 2015 v 21:04 | Chloe
001 Crystal má strašně ráda divadlo

002 Na plese tancovala s přítelem, který tam byl s ní, po tanci avšak odešel a celý večer ji tam nechal samotnou, říkala že to bylo příšerné

003 Crystal je milovníkem hororů, protože má ráda když "nadskočí" když ji něco (někdo) vyleká.

004 Crystal dobrovolně skončila v seriálu Teen Wolf, Jeff s ní promluvil a řekl jí "Napíšeme ti skvělý konec"

005 Bylo pro ni strašně složité odejít ze seriálu, dlouho se loučila s celým obsazením

006 Byla kapitánkou v tanečním kroužku na střední

007 ? ?

» Filmography

26. srpna 2015 v 20:38 | Chloe
001. Too Late - 2014 as Dorothy

002. Teen Wolf - 2011/? as Allison Argent

003. Crush - 2013 as Bess

004. Jewtopia - 2012 as Rebecca Ogin

005. Drop Dead Diva - 2011 as Ali

006. Crazy, Stupid, Love - 2011 as Amy Johnson

007. Skyline - 2010 as Denise

008. CSI: NY - 2010 as Jules Roday

009. Rizzoli and Isles - 2010 as Natalie

010. The Hard Times Of RJ Berger - 2010 as Renete / hot brunette

011. CSI: Crime Scene Investigation - 2010 as Julie

Teen Wolf

25. srpna 2015 v 19:00 | Chloe

Vlčí mládě (Teen Wolf) je napínavé drama o proměně a zakázané lásce současných teenagerů. Jde o svěží a odlišný pohled na stejnou látku jako ve filmu Školák vlkodlak z roku 1985 s Michaelem J. Foxem. Šestnáctiletý Scott McCall, věčný outsider ignorovaný okolím, touží po alespoň minimálním uznání, které by jej vytrhlo z každodenní středoškolské anonymity. Když se jedné noci přidává v lesích k policejnímu pátrání po mrtvém těle, setkává se v temnotě s tajemným tvorem. Je pokousán a jen zázrakem vyvázne živý. Další den jej však ve škole čeká překvapení - z plachého outsidera se stane vlkodlak... a jeho život už nikdy nebude jako předtím.